03 de febrer 2008

100% Ateneu Santboià!

·

Us recomanem llegir el post de la Lourdes Escardívol (Vilaboi XXI). En questió d'una o dos setmanes el Suprem dictarà sentencia del recurs presentat per la Junta de l’Ateneu Santboià., reclamant allò que hauria de ser de tots els santboians i santboianes. Parlar ara de com i perquè es va arribar a aquesta situació no ens portarà a cap lloc.
Llegint el seu post, fa ús de la paraula “desídia” i això es el que hem d’evitar i hem de lluitar perquè mai més torni a succeir a Sant Boi, i molt menys amb coses que són patrimoni de tots els ciutadans.
Es trist molt trist que per un grapat de milions un grup d’especuladors es quedi un Ateneu fruit del treball de més de cent anys de tot un poble, i molt més deixar de ser un referent a la comarca del Baix Llobregat i passar ser un poble sense teatre, sense cinemes durant molts anys.

Si es vol recuperar la Caserna-Fecsa, perquè no ho podem fer amb l’Ateneu?, quin interès hi ha?.
Durant tots aquests anys ni una sola manifestació, ni cap acte demanant el retorn de la Caserna, perdó, hi va haver una arrosada perquè ens van vendre la moto que ja era nostre.

L’Ateneu Santboià ha estat reclamat per molta gent durant tots aquests anys, i s’ha fet i reclamat en benefici de Sant Boi. L’Ateneu és nostre!

Com a santboians i santboianes diguem sense por i amb orgull : 100% Ateneu Santboià!

Posts publicats per la Lourdes Escardivol:

Idiomes

Últimes novetats del Baix











Catosfera











Estadístiques

Arxiu del bloc

 
Avís: Baix LLobregat Blocs no es fa responsable dels continguts dels blocs enllaçats. Reservat el dret d'admissió.