20 de maig 2008

2a Trobada blocaire i xerrada "Memòria històrica"

·

Amigues i amics blocaires,

Dia a dia anem fent camí, que deia aquell! Ja ha arribat l'hora que ens tornem a trobar, com vam fer un any enrere, per veure'ns les cares, compartir experiències, per fer una xerradeta distesa, vaja! És per això que us convoquem a la II Trobada de Blocaires Santboians que farem, com és habitual, a Cal Ninyo, el proper dissabte dia 24 de maig a les 12 del migdia.

Enguany us presentarem el nostre germà gran, Baix Llobregat Blocs, l'agregador que s'ha posat en marxa, a l'empara de la Delegació Territorial d'Òmnium Cultural al Baix Llobregat, per donar també servei als blocaires de la nostra comarca.

Igualment, tindrem una petita xerrada que, sobre el tema "Memòria Històrica i Noves Tecnologies", ens oferiran les blocaires santboianes Lourdes Escardívol i Herminia Mesas

També, recordar-vos que, com ja deveu saber, Xarxa Santboiana ja té samarretes pròpies que es posaran a la venda el mateix dia de la Trobada a un preu especial per a tots nosaltres.

En cas que ja volgueu reservar-ne alguna, envieu-nos un correu electrònic a xarxa.santboiana@gmail.com

Per acabar la Trobada, i no podia ser d'una altra manera, farem el tradicional pica-pica. Per això, a fi d'ajustar-ne les quantitats, una agraïrem que ens confirmeu la vostra assistència al correu-e que trobareu una mica més amunt.

Xarxa Santboiana som totes i tots els blocaires que la conformem, de manera que esperem poder retrobar-vos el dia 24.

No hi falteu, eh?

Salutacions blocaires! de l'equip de xarxa santboiana.

Idiomes

Últimes novetats del BaixCatosferaEstadístiques

Arxiu del bloc

 
Avís: Baix LLobregat Blocs no es fa responsable dels continguts dels blocs enllaçats. Reservat el dret d'admissió.